Hvis du har en 3D tegning

Hvis du allerede har en 3D tegning af det emne som du gerne vil have printet, så kan du sende filen til mig, og så kan jeg give dig en pris på opgaven. Gå ind på kontakt fomularen og indtast dine kontakt informationer. Du kan også skrive til mig, hvis du har spørgsmål til hvilke materialer der kan andvendes..

Hvis du har en STL fil så er det rigtig fint, men hvis din fil er på et andet format så prøv at kontakte mig så vi snakke om hvad der lade sig gøre, du kan også bare prøve at sende filen til mig, så undersøger jeg om det er muligt for mig at læse den. Send filen på e-mail til jon@jonkr.dk eller hvis den er for stor, så brug WeTransfer e.l.

Jeg printer i følgende materialer:

  • ABS
  • PLA
  • PETG
  • Nylon

Hvis ikke er sikker på hvilket materiale der er det rigtige til din opgave, så sig bare til, og lad os få en snak om det.

Hvis du ikke har en 3D tegning

Hvis du ikke har en 3D tegning af det emne du gerne vil have printet, så kan jeg hjælpe dig med at få den lavet. Ring til mig på tlf. 42 36 72 44 eller skriv til mig på kontakt formularen, så kan vi tage en snak om mulighederne.

Jeg bruger Autodesk Fusion 360 eller SketchUp til at lave 3D tegninger. Så hvis du har noget materiale i disse programmer, så er det rigtig fint. Hvis du bruger noget helt andet, så lad os snakke om hvilke muligheder der er.

Printer

Min 3D printer er en Zortrax M200. Det er en rimelig god og stabil printer, som kan anvendes med mange forskellige materialer.

Efterbehandling

Hvis du vælger at få printet i materialet ABS, så kan man efterfølgende give emnet en glat og blank overflade. Processen hedder "Vapor Smoothing", og du kan se et par eksempler på resultatet herunder.