Rystebord med 3D printede støddæmpere

Rystebord med 3D printede støddæmpere

Jeg har lavet et rystebord, som f.eks. kan bruges til at fjerne luftbobler ved en støbeproces. Rystebordet har 4 stk. 3D printede støddæmpere, som fungerer meget simpelt med elastikker (se evt. billederne). Man kan nemt justere kraften i støddæmperne, simpelthen ved at ændre på antallet eller typen af elastikker, så det passer til vægten af det man skal have vibreret.

Ud over de 4 støddæmpere, så er der også anvendt en vibrations motor, det er denne som kan købes på Amazon. (https://www.amazon.com/Concrete-Vibrator-Vibration-Vibrating-Vibrators/dp/B076Q68HSW)

Rystebord med 3D printede støddæmpere

Rystebord med 3D printede støddæmpere

Rystebord med 3D printede støddæmpere

Jon Kristensen

Jeg er fotograf i Holstebro og har været selvstændig siden 2011. Jeg er uddannet fotograf fra Medieskolerne i Viborg. Jeg har egentligt en baggrund som softwareudvikler. Som softwareudvikler har jeg i mere end 25 år arbejdet med software udvikling i mange forskellige danske virksomheder. Men for nogle år siden skulle der ske noget nyt, og jeg startede op som fotograf. Efter at have været selvstændig i nogle år, fik jeg muligheden for at tage uddannelsen som fotograf på Medieskolerne i Viborg. Jeg har desuden en stor interesse for 3D Print og har eksperimenteret lidt med teknologien siden jeg i 2018 købte mig en 3D printer. Jeg arbejder også med 3D visualisering, hvor jeg laver fotorealistiske visualiseringer ud fra 3D tegninger. Jeg arbejder med 3D animationer og Virtual Reallity VR.

Efterlad en kommentar