Om 3D Print

Jeg er fotograf i Holstebro og har været selvstændig siden 2011. Jeg er uddannet fotograf fra Medieskolerne i Viborg.

Baggrund

Jeg har egentligt en baggrund som softwareudvikler. Som softwareudvikler har jeg i mere end 25 år arbejdet med software udvikling i mange forskellige danske virksomheder. Men for nogle år siden skulle der ske noget nyt, og jeg startede op som fotograf. Efter at have været selvstændig i nogle år, fik jeg muligheden for at tage uddannelsen som fotograf på Medieskolerne i Viborg.

3D Print

Jeg har desuden en stor interesse for 3D Print og har eksperimenteret lidt med teknologien siden jeg i 2018 købte mig en 3D printer.

3D Visualisering

Jeg arbejder med 3D visualisering, hvor jeg laver fotorealistiske visualiseringer ud fra 3D tegninger. Jeg arbejder også med 3D animationer og Virtual Reallity VR.

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til mig. Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en opgave eller bare for at sige hej.

Tak fordi du besøgte min webside.

Jon Kristensen

Jon Kristensen