Nyt hus til flash lampe

Hus til flash lampe

Jeg er også bryllupsfotograf, og når jeg tager ud for at lave bryllupsbilleder, så har jeg en lille batteridrevet flashlampe med mig. For noget tid siden gik min lampe dog i stykker. Den lille tap, hvor man spænder lampen fast på stativet var knækket af.

Det viste sig at det ikke var muligt for mig at købe denne del som en reservedel til lampen, og en ny lampe koster ca. 10.000,- så det var egentligt lidt ærgeligt.

Men så fandt jeg skydelæren frem og begyndte at måle det gamle hus op, og tegne den påny. Så nu har jeg printet et nyt hus til min flash lampe og flyttet al elektronikken over i den.

Jeg ved godt at den 3D printede version ikke er ligeså stærk i materialet som den gamle formstøbte version var, men nu har jeg haft den med til ca. 10 bryllupsfotograferinger, og den holder stadig fint. Så jeg er godt tilfreds med resultatet. Hvis den går i stykker kan jeg jo bare printe en ny ud. Alternativet ville være at købe en helt ny lampe.

 

Jon Kristensen

Jeg er fotograf i Holstebro og har været selvstændig siden 2011. Jeg er uddannet fotograf fra Medieskolerne i Viborg. Jeg har egentligt en baggrund som softwareudvikler. Som softwareudvikler har jeg i mere end 25 år arbejdet med software udvikling i mange forskellige danske virksomheder. Men for nogle år siden skulle der ske noget nyt, og jeg startede op som fotograf. Efter at have været selvstændig i nogle år, fik jeg muligheden for at tage uddannelsen som fotograf på Medieskolerne i Viborg. Jeg har desuden en stor interesse for 3D Print og har eksperimenteret lidt med teknologien siden jeg i 2018 købte mig en 3D printer. Jeg arbejder også med 3D visualisering, hvor jeg laver fotorealistiske visualiseringer ud fra 3D tegninger. Jeg arbejder med 3D animationer og Virtual Reallity VR.

Efterlad en kommentar