Kenny fra South Park, som 3D printet dørstopper

Kenny fra South Part, som 3D printet dørstopper

Hvis du har set serien South Park, så kender du figuren Kenny som vist nok altid bliver slået ihjel i hvert eneste afsnit. Her er Kenny som en dørstopper, 3D printet er efterfølgende malet. Jeg har figuren fra det site som hedder Thingiverse (https://www.thingiverse.com/thing:4750076), det er et site der drives af firmaet Makerbot, hvor man deler modeller til 3D print.

Jon Kristensen

Jeg er fotograf i Holstebro og har været selvstændig siden 2011. Jeg er uddannet fotograf fra Medieskolerne i Viborg. Jeg har egentligt en baggrund som softwareudvikler. Som softwareudvikler har jeg i mere end 25 år arbejdet med software udvikling i mange forskellige danske virksomheder. Men for nogle år siden skulle der ske noget nyt, og jeg startede op som fotograf. Efter at have været selvstændig i nogle år, fik jeg muligheden for at tage uddannelsen som fotograf på Medieskolerne i Viborg. Jeg har desuden en stor interesse for 3D Print og har eksperimenteret lidt med teknologien siden jeg i 2018 købte mig en 3D printer. Jeg arbejder også med 3D visualisering, hvor jeg laver fotorealistiske visualiseringer ud fra 3D tegninger. Jeg arbejder med 3D animationer og Virtual Reallity VR.

Efterlad en kommentar