Kabinet til dørklokke

Her er et lille projekt, hvor jeg bruger en Raspberry Pi Zero til at lave en dørklokke til huset, hvor jeg har tegnet og 3D printet de 2 ”kabinetter” der skal bruges. En dørklokke er jo egentligt meget simpel, men når man har en Raspberry med et fuldt Linux så er der stort set ingen grænser for hvad man kan lave. Den lille computer (til kr. 89,- 😊) jeg har her kører nu en webserver, en databaseserver, mit Python program som har styr på tryk knappen, via WiFi er den på mit netværk, så den kan sende mig en mail når der er nogen som ringer på døren, den har en lille webside hvor man kan se en log over hvornår der har været nogen, man kan konfigurere lyde og lydstyrken.

3D printet kasse til dørklokke
Trykknap

Jon Kristensen

Jeg er fotograf i Holstebro og har været selvstændig siden 2011. Jeg er uddannet fotograf fra Medieskolerne i Viborg. Jeg har egentligt en baggrund som softwareudvikler. Som softwareudvikler har jeg i mere end 25 år arbejdet med software udvikling i mange forskellige danske virksomheder. Men for nogle år siden skulle der ske noget nyt, og jeg startede op som fotograf. Efter at have været selvstændig i nogle år, fik jeg muligheden for at tage uddannelsen som fotograf på Medieskolerne i Viborg. Jeg har desuden en stor interesse for 3D Print og har eksperimenteret lidt med teknologien siden jeg i 2018 købte mig en 3D printer. Jeg arbejder også med 3D visualisering, hvor jeg laver fotorealistiske visualiseringer ud fra 3D tegninger. Jeg arbejder med 3D animationer og Virtual Reallity VR.

Efterlad en kommentar