Flaps modifikation til Honeycomb Bravo

Honeycomb Bravo

Honeycomb Bravo er en form for joystick, som bruges til fly simulatorer. For en kunde har jeg printet disse dele, som gør at man har et antal trin på flaps instillingen, hvor det som standard er trinløst.

Honeycomb Bravo Flap Mod

Honeycomb Bravo Flap Mod

Se evt. en video her, som viser hvordan de anvendes:

Jon Kristensen

Jeg er fotograf i Holstebro og har været selvstændig siden 2011. Jeg er uddannet fotograf fra Medieskolerne i Viborg. Jeg har egentligt en baggrund som softwareudvikler. Som softwareudvikler har jeg i mere end 25 år arbejdet med software udvikling i mange forskellige danske virksomheder. Men for nogle år siden skulle der ske noget nyt, og jeg startede op som fotograf. Efter at have været selvstændig i nogle år, fik jeg muligheden for at tage uddannelsen som fotograf på Medieskolerne i Viborg. Jeg har desuden en stor interesse for 3D Print og har eksperimenteret lidt med teknologien siden jeg i 2018 købte mig en 3D printer. Jeg arbejder også med 3D visualisering, hvor jeg laver fotorealistiske visualiseringer ud fra 3D tegninger. Jeg arbejder med 3D animationer og Virtual Reallity VR.

Efterlad en kommentar